Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a inaugurat, sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud două obiective de dezvoltare locală finanţate prin PNDL - o nouă sală de sport şi un dispensar. „Investiţiile publice rămân motorul repornirii economiei şi a relansării sectoarelor de activitate, mai ales în contextul actual când avem mai multe crize suprapuse”, a adăugat liberalul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Investiţii importante în dezvoltarea a două comunităţi locale din judeţul Bistriţa-Năsăud! Am fost astăzi alături de locuitorii a două comunităţi bistriţene, comuna Spermezeu şi Nuşani, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale la inaugurarea a două obiective de dezvoltare locală finanţate prin PNDL - o nouă sală de sport şi un dispensar. Cele două proiecte au un impact pozitiv în comunităţile respective, iar Guvernul sprijină adminstraţiile publice care gândesc proiecte pentru oameni şi pentru creşterea nivelului de trai din comunităţi. Am spus şi o repet, investiţiile publice rămân motorul repornirii economiei şi a relansării sectoarelor de activitate, mai ales în contextul actual când avem mai multe crize suprapuse. Felicitări primarilor şi echipelor de proiect care au dus la bun sfârşit aceste investiţii”, a scris Lucian Bode, sâmbătă pe Facebook.
 
Ministrul de Interne a adăugat că obiectivul administraţiilor locale trebuie să fie oferirea unei vieţi mai bune cetăţenilor şi să nu rateze oportunităţile de finanţare pentru îndeplinirea acestui scop.
 
„Mă bucur să constat că sunt tot mai multe autorităţi locale care au înţeles cât de importante sunt investiţiile în modernizarea şi dezvoltarea infrastructurilor de toate tipurile, cu scopul creşterii calităţii vieţii în comunităţile pe care le conduc. Preocuparea pentru a oferi o viaţă mai bună cetăţenilor trebuie să fie un obiectiv central pentru administraţiile locale, cu atât mai mult cu cât există multiple oportunităţi de finanţare pe care nu trebuie să le rateze”, a completat Bode.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.