Răniţii din accidentul produs, miercuri seară, pe DN 17 D în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost extraşi din maşini şi au fost predaţi echipajelor medicale. Toate cele aproximativ 250 de persoane care se aflau în tren au fost verificate şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că toate cele patru victime din accidentul de pe DN 17 D au fost extrase din maşini şi au fost predate echipajelor medicale. Două victime sunt conştiente, una este semiconştienţă, iar una este inconştientă. Este vorba despre o femeie şi trei bărbaţi. 

De asemenea, cadrele medicale au verificat cele aproximativ 250 de persoane care se aflau în tren şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud au anunţat că, din primele verificări, un autoturism ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o maşină care circula din sens opus, proiectandu-o în afara părţii carosabile, pe calea ferată. 

Aici, maşina a fost lovită de trenul nr 1765 Iaşi-Timişoara, patru persoane fiind rănite.

În continuare, traficul feroviar  şi cel rutier sunt blocate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.