O singură medie de 10 s-a înregistrat în judeţul Bistriţa – Năsăud la admiterea la liceu, iar cea mai mică medie cu care s-a intrat în ciclul liceal a fost de 2.34. Trei elevi cu medii cuprinse între 6.05 şi 6.45 nu au fost repartizaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un singur elev din judeţul Bistriţa Năsăud a fost admis la liceu cu media 10, fiind vorba despre un absolvent al şcolii gimnaziale numărul 1 din Bistriţa. El a intrat la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” din Bistriţa. La aceeaşi unitate de învăţământ au ajuns şi următorii opt elevi clasaţi în urma repartizării computerizate, care au avut medii între 9.90 – 9.99. Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu a fost 2.34, alţi doi elevi obţinând medii sub 3.

De asemenea, la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” la specializarea matematică-informatică ultima medie cu care s-a intrat a fost 9.10, dar în cadrul unităţii de învăţământ ultima medie de admitere a fost 7.63 la proflul Filologie. Totodată, la Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Bistriţa ultima medie de admitere a fost 7.06. 

Douăzeci şi trei de candidaţi din alte judeţe au fost admişi la licee din Bistriţa – Năsăud, ei fiind din Suceava, cea mai mulţi, Harghita, Mureş, Maramureş, Dâmboviţa.

Patruzeci şi opt de elevi au rămas nerepartizaţi, cele mai mari medii fiind între 6.05 şi 6.45

În judeţul Bistriţa – Năsăud au rămas libere peste 100 de locuri în şapte unităţi de învăţământ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.