Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Nădăus au murit, duminică seară, după ce au fost loviţi de copaci smulşi de vânt în timpul unei furtuni puternice. Alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor ISU Bistriţa-Năsăud, în timpul furtunii din judeţ, un bărbat de 57 de ani a fost lovit de o creangă mare desprinsă dintr-un copac în Parcul Municipal din Bistriţa şi a fost lovit în cap. Echipajul SMURD l-a resuscitat mai bine de o oră, dar, într-un final, a declarat decesul. Un alt bărbat a murit în timp ce traversa o punte, în localitatea Borleaza. Bărbatul de 40 de ani a fost suprins de un copac smuls de vânt. De asemenea, SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 27 de ani din Livezile, lovit de cărămizi şi ţigle desprinse de pe un acoperiş. El a fost salvat şi transportat la spital. Echipajele au mai intervenit pentru acordarea primului ajutor unei femei din Breaza, lovită de creanga unui copac. Judeţul Bistriţa s-a aflat, duminică, sub cod portocaliu de vând puternic, cu rafale de peste 90 de kilometri la oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.