O fetiţă în vârstă de aproximativ 12-13 ani a fost grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemn, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Zona în care accidentul s-a produs este una greu accesibilă, iar ambulanţa de terapie intensivă mobilă nu a putut ajunge acolo, pompierii intervenind cu un autovehicul cu şenile pentru a prelua copilul care este inconştient. Fata prinsă sub căruţa răsturnată a suferit un traumatism cranian sever şi multiple alte traumatisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Echipajul de salvatori au ajuns la ea cu şenilata, au preluat-o şi dus-o până la ambulanţa de terapie intensivă mobilă. Fata a fost intubată şi dusă la spital. Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropierea localităţii Dumitra, la aproximativ un kilometru de drumul naţional 17C.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Primele date de la locul accidentului arată că un copil de aproximativ 12-13 ani a fost prins sub o căruţă cu lemne care s-a răsturnat. Rudele au scos-o de acolo, însă copila este inconştientă.
 
Zona este una greu accesibilă, iar ambulanţa de terapie intensivă mobilă nu poate ajunge la locul accidentului. În aceste condiţii, un echipaj de pompieri a pornit către zona respectivă cu un autovehicul cu şenile, pentru a prelua rănita şi a o duce la ambulanţă.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia echipajelor de salvare este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.