Nouăsprezece elevi din Bistriţa-Năsăud se numără printre cazurile active de COVID-19 înregistrate în acest judeţ. Autorităţile anunţă că la Secţia de Boli Cronice a Spitalului Judeţean de Urgenţă întreg personalul va fi testat, după ce o asistentă a fost confirmată pozitiv la revenirea din concediul de odihnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Unul dintre elevii din Bistriţa-Năsăud care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 este internat în spital, ceilalţi 18 fiind izolaţi la domiciliu. În judeţ au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus şi 15 cadre didactice, în prezent trei dintre acestea fiind cazuri active.
 
Autorităţile judeţene au anunţat că tot personalul Secţiei boli cronice din cadrul Spitalului de Urgenţă Bistriţa va fi testat, după ce o asistentă care lucrează în această secţie a fost depistată pozitiv la întoarcerea din concediul de odihnă. 
 
La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa au mai fost confirmai ca fiind infectaţi 10 angajaţi ai Blocului Alimentar, trei registratori şi o îngrijitoare de curăţenie din Ambulatoriul integrat - Policlinica Bistriţa. Unul dintre cei 14 a fost externat. 
 
Focar de infectare s-a constatat şi la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa, unde 14 angajaţi, dintre care un medic şi 9 asistenţi medicali, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cinci dintre aceştia au fost externaţi.
 
La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, până duminică au fost confirmate 1.734 de cazuri de COVID-19 şi 111 decese. Judeţul se menţine printre zonele cu cele mai puţine cazuri nou înregistrate raportând, duminică, 21 de noi diagnostice în 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.