Trei şerpi au fost descoperiţi la o ghenă de gunoi din Oradea, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi comisarii Gărzii de Mediu care au deschis o anchetă. Până la finalizarea acesteia, reptilele au fost preluate de Grădina Zoologică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu Bihor, s-au deplasat în Oradea, Cartierul Rogerius, în zona unui ţarc de deşeuri, împreună cu reprezentanţii ai Poliţiei Locale Oradea, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, a Grădinii Zoologice Oradea şi lucrători din cadrul IPJ Bihor – Serviciul pentru Protecţia Animalelor, unde au identificat 3 exemplare de şerpi constrictori neveninoşi abandonaţi printre deşeuri”, a transmisw, marţi, Garda de Mediu Bihor.  

Sursa citată a precizat că reptilele au fost luate în custodia Grădinii Zoologice Oradea, până la finalizarea inspecţiei şi a cercetărilor.  

”Cu ajutorul Poliţiei Locale Oradea a fost identificată persoana responsabilă care a abandonat cei 3 şerpi. În prezent şe continuă cercetările, urmând a se lua în cel mai scurt timp posibil, toate măsurile prevăzute de lege”, au mai transmis oficialii Gărzii de Mediu.  

Proprietarul este un tânăr de 22 de ani, care a fost amendat.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.