O maşină în care se află două persoane a rămas blocată în zăpadă în zona Scăriţa din judeţul Bihor, au anunţat reprezentanţii Salvamont Bihor, iar acestea au refuzat să fie transportate la baza Salvamont şi au afirmat că aşteaptă utilajul de deszăpezire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor au anunţat că salvatorii montani au verificat duminică zona Glavoi pentru a se asigura că nu sunt turişti, respectiv maşini surprinse sau blocate în zona. 
“Au găsit o maşină blocată cu două persoane în zona Scăriţa, li s-a propus sa fie transportaţi la Baza Salvamont Padiş dar au refuzat. Aceştia au confirmat că au suficient combustibil şi aşteaptă utilajul de deszăpezire. Între timp utilajul de deszăpezire a ajuns în Padiş”, au anunţat reprezentanţii Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor pe pagina de Facebook. 
De asemenea, ei au precizat că în sectorul Padiş intervine un utilaj de deszăpezire. 
“În sectorul Padiş scăriţa înainte de a trece utilajul de deszăpezire. Zăpadă multă, udă şi grea. Acum utilajul de deszăpezire este deja în coborâre iar turiştii din Padiş se bucură de zăpadă”, a mai transmis sursa citată.
Foto: ISU Bihor
Foto: ISU Bihor
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.