Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor a adoptat, luni, o hotărâre care prevede menţinerea unor restricţii în ceea ce priveşte activitatea agenţilor economici di domeniul HoReCa în 31 dintre localităţile judeţului, inclusiv în municipiul Oradea. Astfel, în trei localităţi restaurantele rămân închise, în timp ce în alte 28 pot funcţiona la o treime din capacitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Bihor a aprobat luni, 4 ianuarie, lista localităţilor de la nivelul judeţului Bihor în care se impun limitări în domeniile HoReCa, cultural şi de divertisment, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, listă care cuprinde aproximativ o treime dintre localităţile judeţului, respectiv 31 de oraşe şi comune.
 
Astfel, conform hotărârii aprobate luni, în localităţile Boianu Mare, Viişoara şi Vadu Crişului rămân închise restaurantele cafenelele şi sunt în continuare interzise activităţile culturale, întrucât aceste localităţi înregistrează un indice de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de peste 3 la  mie de locuitori. 
 
În alte 29 de oraşe şi comune, inclusiv în municipiul Oradea, activităţile di domeniul HoReCa sunt permise la 30 la sută din capacitate.
 
„Faţă de actualizarea aprobată de CJSU în urmă cu o săptămână, în data de 28 decembrie, numărul localităţilor din Bihor în care se impun măsuri de limitare a scăzut de la 33, la 31 de localităţi în data de azi, 4 ianuarie”,  informează Prefectura Bihor. 
 
Conform analizei Direcţiei de Sănătate Publică Bihor incidenţa la nivelul judeţului este 1,45 cazuri/1.000 locuitori, exceptând focarele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.