Un bebeluş de 25 de zile cu insuficienţă respiratorie acută, în urma intoxicării cu nitriţi, a fost transportat, vineri seară, cu un elicopter SMURD de la Tecuci la Galaţi, fiind predat medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, pentru tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încă un bebeluş a fost salvat cu ajutorul elicopterului SMURD Galaţi. Colegii noştri au intervenit în urmă cu puţin timp la Tecuci, pentru salvarea unui bebeluş în vărstă de 25 de zile, aflat în stare gravă. Bebeluşul a fost diagnosticat cu insuficienţă respiratorie acută, în urma unei intoxicaţii cu nitriţi. Având în vedere starea gravă a bebeluşului, a fost luată decizia transferării acestuia de urgenţă la Galaţi, cu ajutorul unui elicopter SMURD. Echipa medicală a elicopterului a preluat copilul de la o ambulanţă SMURD şi l-a asistat şi monitorizat pe tot parcursul zborului”, a transmis, vineri seară, Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).
 
Conform sursei citate, după 25 de minute de la preluare, bebeluşul a fost predat în siguranţă medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, pentru continuarea investigaţiilor şi acordarea tratamentului necesar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.