Un bărbat care a venit din Spania a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu manifestări respiratorii. Ulterior, a reieşit că el a avut escală la Milano, astfel că i s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă este infectat cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 33 de ani, care a venit din Spania, s-a întors dintr-o zonă care nu impune niciun fel de măsuri şi a fost internat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru manifestări respiratorii.
 
"În urma întocmirii fişei de pacient, a reieşit din întrebările adresate că a avut escală la Milano, drept urmare, s-au recoltat preventiv probe pentru testarea infectării cu virusul CoVid-19", arată sursa citată.
 
Starea bărbatului este bună şi nu prezintă manifestări de gripă/viroză sau simptome, precizează reprezentanţii Prefecturii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.