Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce i-a cerut unei fete de 10 ani din Sibiu, folosind un cont fals pe o reţea socială fotografii cu ea în ipostaze sexuale. Autorităţile au găsit în laptopul său, în urma percheziţiilor, mai multe fotografii cu minore în ipostaze sexuale sau supuse unor abuzuri sexuale, unele dintre ele chiar în vârstă de 4-5 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, bărbatul de 33 de ani din Bucureşti obişnuia să abordeze minore pe reţelele de socializare, folosindu-se de un cont fals, cerându-le acestora fotografii în ipostaze sexuale.

Tatăl fetei de 10 ani din Sibiu l-a reclamat pe bărbat, iar în urma percheziţiilor făcute la el acasă, anchetatorii au ridicat două telefoane mobile şi un laptop, în care au fost găsite mai multe fotografii cu pornografie infantilă, descărcate mai ales de pe internet, cu minore în ipostaze sexuale explicite sau supuse unor abuzuri sexuale, unele dintre ele chiar în vârstă de 4-5 ani.

Bărbatul urmează să fie prezentat marţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.