Un bărbat din Ucraina, care are probleme cardiace, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Tulcea când a ajuns la Isaccea, urmând să fie supus unor investigaţii de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, un bărbat din Ucraina a anunţat autorităţile române că are probleme cardiace în momentul când s-a urcat pe bacul care l-a transportat la Isaccea.
 
La sosire, el a fost aşteptat de o ambulanţă, cadrele medicale reuşind să-l stabilizeze, iar apoi bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Tulcea pentru mai multe investigaţii.
 
De la declanşarea crizei, până la data de 02.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 139.050 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 87.676 cetăţeni ucraineni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.