Un bărbat de 79 de ani din Bucureşti, suspect de COVID-19, a fost dus decedat la Spitalul "Victor Babeş", poliţiştii chemaţi de cadrele medicale stabilind că nu este vorba despre o moarte suspectă. Bărbatul avea afecţiuni cronice, iar soţia sa, confirmată cu COVID-19, murise cu o zi înainte, la un alt spital din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" din Bucureşti au transmis, luni seară, că bărbatul a fost adus cu o maşină, fiind suspect de COVID.

"În după-amiaza zilei de luni, 11.10.2021, la poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau în total patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în Bucureşti şi prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19. În urma examinării clinice, echipa de medici de gardă - un infecţionist şi un specialist ATI - au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital", au precizat aceştia.

Ca urmare, conform procedurii, personalul medical a apelat serviciul 112 pentru a anunţa evenimentul, iar în scurt timp acolo a ajuns un echipaj de Poliţie.

"În urma verificării documentelor aduse de cei care însoţeau pacientul, s-a constatat că acesta suferea de multiple afecţiuni neurologice şi cardiovasculare cronice. Soţia sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din Bucureşti. Pe baza analizei situaţiei de fapt şi a datelor existente, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a stabilit că NU este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală", au subliniat reprezentanţii unităţii medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.