Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile după ce a condus o maşină în Bucureşti deşi nu avea permis de conducere, iar poliţiştii au stabilit că nu era la prima faptă de acest gen pentru că fusese cercetat în alte dosare penale şi fusese trimis în judecată pentru aceeaşi infracţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au anunţat sâmbătă, că poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit vineri seara, un şofer care circula pe o stradă din Sectorul 6. 
“Poliţiştii au procedat la stabilirea identităţii acestuia şi la verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române, constatând faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în urma extinderii verificărilor, a rezultat şi faptul că persoana în cauză a mai fost cercetată în alte două dosare penale, fiind trimisă în judecată pentru aceeaşi infracţiune”, au precizat poliţiştii. 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 6, care a decis arestare sa la domicliu pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.