Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă în Bacău într-un dosar de vaccinare ”la chiuvetă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii de la economic, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu luptători pentru acţiuni speciale şi criminalişti, desfăşoară percheziţii domiciliare, în municipiul Bacău, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, privind procesul de vaccinare anti COVID-19”, anunţă poliţiştii.
 
Din cercetări a reieşit că, în cadrul unei clinici medicale din Bacău, s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat rezultate prestabilite ale unor investigaţii de profil, precum şi adeverinţe de vaccinare anti COVID-19, în fals.
 
La percheziţii, până în acest moment, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi reţete medicale, semnate, ştampilate şi parafate în alb.
         
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru infracţiunile de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.