Dumitru Bădrăgan, avocatul administratorului clubului Bamboo, a declarat sâmbătă seara, pentru News.ro, că l-a vizitat pe clientul său la Spitalul Floreasca, unde se află internat în urma incendiului din club, iar, cel mai probabil, acesta va fi audiat în cursul zilei de duminică la Poliţia Capitalei în dosarul de distrugere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu am fost la Spitalul Floreasca unde era administratorul, se luau declaraţii de la câţiva martori pe un dosar privind distrugere. De asemenea, ştiu că urmau să îl invite pe administratorul societăţii la Poliţia Capitalei, urmau să ne înştiinţeze, am lăsat şi numărul de telefon. Cred că vor fi audiate toate persoanele cu atribuţii, de la administrator până la responsabilul cu PSI”, a afirmat avocatul.

Fiind întrebat dacă vor fi audiaţi şi proprietarii clubului Bamboo, Dumitru Bădrăgan a spus că urmează să se vadă cu aceştia pentru a discuta în acest sens.

"Nu pot să speculez, pentru că nu ştiu. O să mă văd cu ei undeva în jumătate de oră, o oră, cu reprezentanţi ai societăţii şi o să discutăm”, a răspuns el.

Avocatul a mai spus că, cel mai probabil, administratorul clubului va fi audiat în cursul zilei de duminică.

"Bănuiesc că va fi audiat în cursul zilei de mâine (duminică – n.r.). Era cu branula, era în spital, ieşind printre ultimii a inhalat (fum - n.r.)”, a afirmat acesta.

Întrebat care este în prezent starea de sănătate a administratorului, avocatul a spus că acesta îşi revine. "Cred că era bună, îşi revenea. Nu a fost o situaţie foarte gravă. Din fericire, aici nu au avut probleme de aer fierbinte, de inhalarea de substanţe toxice. Aici a fost mai mult fumul care i-a  ameţit. Asta e din ce ştiu eu”, a conchis Dumitru Bădrăgan. 

Douăzeci de persoane au fost audiate, sâmbătă, la Poliţia Capitalei, în dosarul penal deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo, audierile urmând să fie reluate duminică, potrivit unor surse judiciare.

Pentru ziua de sâmbătă, audierile s-au încheiat, urmând să fie reluate duminică dimineaţă.

Surse judiciare precizau iniţial că şi administratorul ar fi fost audiat sâmbătă, alături de angajaţi ai localului.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat sâmbătă dimineaţă că în urma incendiului din club a fost începută urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.