Avocaţii administratorilor clubului Bamboo susţin că acesta avea toate documentele necesare funcţionării, conform normelor legale, că au fost respectate toate reglementările privind căile de acces şi de evacuare şi că toate dotările în caz de incendiu au fost funcţionale, după cum demonstrează şi numărul mic de persoane care au necesitat îngrijiri medicale şi faptul că acestea nu au suferit răni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vrem să mulţumim echipelor de intervenţie. (...) Au fost limitate la maximum pagubele materiale”, au spus avocaţii, care au venit la clubul bamboo, care a fost mistuit de incendiu.

Aceştia au precizat că până la acest moment nu au fost date declaraţii, dar că administratrorii companiei vor merge la poliţie şi vor fi date declaraţii în acest caz.

Ei au spus că în club au fost făcute lucrări în cursul anului trecut, când a avut loc şi o redeschidere a clubului.

”Acest club a respectat toate obligaţiile legale în ce priveşte căile de acces şi de evacuare. Toate dotările privind evacuarea au fost funcţionale”, au susţinut aceştia.

Avocaţii susţin că există toate documentele necesare funcţionării clubului conform normelor legale în vigoare şi că toate lucrările făcute în club sunt realizate potrivit reglementărilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.