Avionul Fortelor Aeriene Romane cu ajutoarele trimise sub coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a aterizat vineri dimineaţă la New Delhi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Avionul Fortelor Aeriene Romane cu ajutoarele trimise sub coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a aterizat astăzi dimineaţă la orele 3:45, ora României, la New Delhi. Operaţiunea s-a desfăşurat in urma activarii Mecanismului de Protecţie Civilă al Uniunii Europene”, anunţă autorităţile.
 
Ajutorul trimis de  către România, Republicii India  a  constat în 75 de butelii de oxigen de 40 I, 80 concentratoare de oxigen de 5 l şi 19 l  şi 20 de dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat în vederea gestionării  efectelor generate de creşterea exponenţială a numărului de cazuri noi de persoane infectate cu noul Coronavirus, aflaţi în stare gravă.
 
Echipamentele medicale necesare continuării îngrijirii pacienţilor grav afectaţi de coronavirusul SARS-CoV-2 provin din  donaţii ale societăţii civile: eMAG, OMV PETROM, Linde Gaz, Deltamed, Medical Gazplus,  Air Liquide Vitalaire Romania, BPM Tehnologica, Fundaţia pentru SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.