Centrul Infotrafic anunţă, miercuri seară, circulaţie în condiţii de ceaţă pe Autostrada A1 Deva - Nădlac. Meteorologii anunţă cod galben până la ora 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 100 de metri”, a transmis, miercuri seară, Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că, în apropierea PTF Nădlac II, vizibilitatea este redusă chiar sub 50 de metri şi este formată în prezent o coloană de autocamioane pe banda de urgenţă de aproximativ 6 kilometri. 

Meteorologii anunţă cod galben de ceaţă în zonele joase din judeţele Timiş şi Arad, până la ora 23.00.  

Se ca semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.