Centrul Infotrafic avertizează că, joi seară, circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe mai multe sectoare de autostradă şi pe drumurile din mai multe judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, joi seară, se circulă în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Brăila, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Harghita, Ialomiţa, Mureş şi Tulcea.

De asemenea, se circulă cu dificultate din cauza ceţii pe Autostrada A2 între kilometrii 135 – 210 (Feteşti - Constanţa) şi pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi circule cu viteza redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor”, a transmis Centrul Infotrafic.

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă, unele valabile până la miezul nopţii, altele până la ora 2.00.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.