Jandarmii din Bistriţa avertizează că, în zona montană, stratul de zăpadă depus este consistent, temperaturile sunt scăzute, iar drumurile forestiere sunt greu accesibile, acoperite cu zăpadă şi gheaţă. Accesul este indicat doar cu auto 4x4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Jandarmii montani Rodna informează pe toţi cei interesaţi faptul că în Munţii Suhard, temperatura este de -5 grade C. Drumurile forestiere sunt greu accesibile, acoperite cu zăpadă şi gheaţă. Accesul în zonă este indicat doar cu auto 4x4. Stratul de zăpadă în zonă măsoară aproximativ 15 cm”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria Bistriţa.  

Potrivit sursei citate, în zona cunoscută sub denumirea de "Dealu Orb" jandarmii montani Piatra-Fântânele informează ca temperatura este de -4 grade C, iar statul de zăpadă măsoară aproximativ 10 cm. 

”Pentru evitarea producerii unor situaţii nedorite, jandarmii montani vă recomandă ca înainte de a pleca în drumeţie să vă informaţi în legătură cu itinerariul propus (dacă este accesibil, marcat sau dacă prezintă porţiuni periculoase) dar şi care este prognoza meteo”, a mai transmis Jandarmeria.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.