Aproape 400 de blocuri din Sectorul 2 nu au apă caldă şi căldură din cauza unei avarii apărute pe Magistrala II Sud. Compania Termoenergetica anunţă că pentru o parte dintre aceste blocuri furnizarea agentului termic se va relua joi seară, iar celelalte vor fi realimentate sâmbătă. În plus, punctele termice care deservesc cartierul Colentina, Şoselele Iancului şi Mihai Bravu vor funcţiona deficitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunţat, joi, că avaria s-a produs la Magistrala II Sud, în zona Piaţa Iancului, pe conducta cu diametrul de 1000 mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja începute în regim de urgenţă manevrele tehnice de închidere, de golire, precum şi cele de aerisire şi urmează să fie realizate sudurile pentru reparaţia avariei.

”Pentru efectuarea manevrelor tehnice de izolare a avariei va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură până joi, 25 ianuarie la ora 23.00, către un număr de 313 blocuri din zonele Şoseaua Mihai Bravu, Piaţa Obor şi Şoseaua Iancului. Pentru realizarea sudurilor necesare reparaţiilor avariei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi oprită către un număr de 57 de blocuri din zona Şoselei Mihai Bravu, până în data de 27 ianuarie, ora 23.00. De asemenea, vor funcţiona deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparaţie a avariei, punctele termice care alimentează cartierul Colentina (strada Doamna Ghica, străzile Maşina de Pâine, Oteşani, Petricani), precum şi Şoselele Iancului şi Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei”, au transmis reprezentanţii Termoenergetica.

Pe măsură ce intervenţiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.