Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că avaria din zona Pieţei Gorjului din Sectorul 6 a fost localizată (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 71) şi se lucrează pentru izolarea ei, eliberarea domeniului public în vederea intervenţiei şi pentru punerea în siguranţă a celorlalte utilităţi care deservesc zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit companiei, începând de joi, 1 decembrie 2022, pentru realizarea lucrărilor de blindare a conductei, vor fi oprite până la ora 23.00, cinci puncte termice, care deservesc un număr de 78 de blocuri, Grădiniţa 195 şi Şcoala Gimnazială Ion Dumitru.  

”Manevrele de blindare sunt acţiuni premergătoare lucrărilor de înlocuire a porţiunii de conductă afectată şi sunt necesare pentru ca în perioada lucrărilor de reparaţii, consumatorii să poată fi alimentaţi cu agent termic pentru apă caldă şi căldură. Având in vederi particularităţile conductei DN800, care este nu amplasată în galerie, se întâmpină greutăţi în remedierea avariilor din această zonă, fiind necesară decopertarea întregului tronson de conductă”, a transmis compania.  

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.