Un autoturism de lux în valoare de un milion de lei care era căutat de autorităţile din Germania a fost găsit la Constanţa. Maşina aparţinea unui bărbat din Tulcea, care a afirmat că a cumpărat-o fără să ştie că e furată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 27 decembrie, poliţiştii de frontieră au desfăşurat, în baza unor informaţii, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Astfel, a fost depistat în municipiul Constanţa, un autoturism de lux, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

„În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Autovehiculul aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, care a declarat că l-a achiziţionat fără a cunoaşte faptul că ar fi furat”, arată comunicatul Gărzii de Coastă.

Sursa citată menţionează că la faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Poliţiei Locale, care a aplicat o sancţiune contravenţională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă. Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.