Jandarmii montani din Poiana Braşov au primit o autospecială echipată cu şenile în loc de roţi, cu ajutorul căreia pot interveni pe teren accidentat, micşorând astfel timpul de reacţie pentru salvarea turiştilor aflaţi în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, jandarmii montani din Poiana Braşov au fost dotaţi cu o autospecială Dacia Duster echipată cu şenile, micşorând semnificativ timpul de reacţie pentru intervenţia în teren accidentat, în scopul salvării turiştilor din zona de responsabilitate.

“Odată cu noua achiziţie, Jandarmeria Braşov vine din nou în sprijinul cetăţenilor, asigurându-i de promptitudinea intervenţiei în caz de nevoie. Reamintim faptul că o echipare corespunzătoare, alături de respectarea traseelor montane marcate şi, de asemenea, respectarea indicaţiilor atât ale jandarmilor montani cât şi salvamontiştilor pot preveni rătăcirea turiştilor în mediul motan”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Valoarea şenilelor se ridică la 13 mii de euro.


 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.