Autorităţile din Galaţi anunţă organizarea Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere, competiţie a cărei tradiţie a fost întreruptă anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, Concursul Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere, cea mai mare competiţie de acest gen din ţară, va fi organizat în parteneriat cu Asociaţia Nevăzătorilor din România.

"De câţiva ani, la balta Zătun, organizăm cel mai important concurs de pescuit destinat persoanelor cu deficienţe de vedere. Doar anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, nu am putut organiza această frumoasă competiţie. O vom relua anul acesta şi vom organiza, la începutul lunii august, tot la balta Zătun, cea de-a treia ediţie a Concursului Naţional de Pescuit Sportiv pentru Nevăzători", a declarat Fotea.

Consiliul Judeţean o să asigure tot ceea ce este nevoie pentru buna organizare a acestui eveniment,  de la transportul participanţilor, până la cazarea lor şi premierea câştigătorilorm precizează Fotea.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.