O aeronavă pe ruta Sibiu - Dortmund s-a întors pe Aeroportul Sibiu, vineri dimineaţă, la scurt timp de la decolare, după ce a lovit o pasăre. Reprezentanţii aeroportului spun că pasagerii au fost debarcaţi şi aşteaptă în aeroport să fie găsită o soluţie pentru preluarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, aeronava Wizz Air a decolat la ora 07.15, însă la scurt timp după decolare a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. 

"Aeronava s-a reîntors în siguranţă pe aeroportul sibian şi a aterizat la ora locală 07.50. Pasagerii au fost debarcaţi, urmând a fi stabilite soluţiile optime pentru rerutarea acestora, în funcţie de posibilităţile operatorului aerian şi de preferinţe", au precizat reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.