Administraţia Naţională de Meteorlogie (ANM) a prelungit, duminică, atenţionările cod galben de ceaţă pentru judeţele Iaşi şi Suceava, fiind încă în vigoare şi cele pentru Olt şi Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Codul galben de ceaţă emis pentru judeţele Iaşi şi Suceava a fost prelungit până duminică seară la ora 20.00, ieşind de sub atenţionare Vaslui, Botoşani şi Galaţi.

De asemenea, este încă în vigoare şi atenţionarea cod galben de ceaţă emisă pentru judeţele Dolj şi Olt, până la ora 17.00.

Potrivit ANM, în aceste zone, vizibilitatea este scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Pe parcursul zilei de duminică, mai multe judeţe din sudul şi estul ţării s-au afalt, timp de câteva ore, sub cod galben de ceaţă. 

Centrul Infotrafic anunţa, duminică dimineaţă, că circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe DN5 Bucureşti – Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria, în judeţul Giurgiu, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 30 de metri.

De asemenea, se circula în condiţii de ceaţă şi pe DN2 Bucureşti – Buzău şi DN1D Urziceni – Albeşti – Paleologu, unde vizibilitatea era sub 50 de metri.

Fenomenul se semnala şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 12 şi 36, unde vizibilitatea era sub 50 de metri.

Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea era, pe alocuri, sub 50 de metri

Şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 11 şi 42, vizibilitatea era scăzută, din cauza ceţii, fiind sub 100 de metri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.