Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în statele Texas, Louisiana, Mississippi şi Alabama, că autorităţile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Delta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care intenţionează să se deplaseze în zonele care urmează să fie afectate de uraganul Delta să îşi amâne călătoria planificată, să urmărească anunţurile făcute de autorităţile locale şi să urmeze cu stricteţe recomandările şi instrucţiunile acestora.

Informaţii actualizate cu privire la traiectoria uraganului Delta pot fi accesate pe site-ul Centrului Naţional de Uragane din SUA.

Cetăţenii români care au nevoie de asistenţă consulară pot contacta Consulatul General al României la Miami la numerele de telefon  +1.305.763.8714 şi +1.305.763.8874, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatului General al României la Miami: +1-202-515-8953.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.