Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie potrivit căreia în Portugalia va avea loc, vineri, o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Portugheză că vineri va avea loc o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Lisabona: +351213968812, +351213979982, +351213966463, +351213960866, apelurile la ultimele două numere de telefon fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Portugheză: +351927411628.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet https://lisabona.mae.ro, www.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/home_ro, pagina de Facebook a Ambasadei României în Republica Portugheză: www.facebook.com/Ambasada_Lisabona şi reaminteşte faptul că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (https://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 

 

 

 

 

  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.