Poliţia de Frontieră din Republica Moldova a făcut publică, vineri, identitatea poliţistului de frontieră ucis în atacul de la Aeroportul Chişinău. Agent-şef adjunct Muntean Serghei avea 31 de ani şi activa în Poliţia de Frontieră din anul 2011.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu profundă tristeţe anunţăm despre decesul, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, a colegului nostru Serghei Muntean. Poliţistul de frontieră este victima agresorului care astăzi, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, a folosit arma de foc şi a făcut două victime”, a transmis, vineri seară, Poliţia de frontieră din Republica Moldova.

Instituţia a transmis condoleanţe familiei, cunoscuţilor, dar şi colegilor de serviciu.

Pogtrivit instituţiei citate, agent-şef adjunct Muntean Serghei era în vârstă de 31 de ani şi activa în Poliţia de Frontieră din anul 2011.

”La fel, în legătură cu trecerea în nefiinţă a colegului din securitatea aeronautică, echipa Poliţiei de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare şi să îi dea putere să treacă peste aceste momente”, a mai transmis Poliţia de Frontieră.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.