Primarul ales al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost validată pentru un nou mandat de edil şef, printr-o decizie definitivă a Tribunalului Sibiu, care a admis apelul lui Fodor împotriva sentinţei Judecătoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Sibiu s-a pronunţat, marţi, în dosarul nr. 9486/306/2020, în sensul că a admis apelul formulat de intervenienta Fodor Astrid Cora împotriva Încheierii civile nr. 4411/16.10.2020 pronunţată de Judecătoria Sibiu pe care o schimbă în tot.

Astfel, Tribunalul Sibiu a decis că "admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral al Circumscripţiei Municipale Sibiu - Nr. 1, precum şi cererea de intervenţie formulată de intervenienta Fodor Astrid Cora şi, în consecinţă: Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Municipiului Sibiu, jud. Sibiu, al doamnei Fodor Astrid Cora, declarată aleasă la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020".

Decizia Tribunalului Sibiu este definitivă.

Validarea mandatului de primar al municipiului Sibiu pentru Astrid Fodor a fost respinsă, în 16 octombrie, de către Judecătoria Sibiu. Decizia instanţei nu era definitivă.

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, ales pentru un nou mandat, se află pe lista ANI cu persoanele care au interdicţie de trei ani de a ocupa o funcţie publică, după ce au fost declarate în incompatibilitate.

Astrid Fodor a câştigat alegerile cu un procent de 43,04 din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, pe locul doi clasându-se candidatul PNL Adrian Cosmin Bibu cu 31,13%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.