O asociaţie de proprietari din Năvodari a fost amendată de Garda de Mediu cu 25.000 de lei că nu a luat măsuri pentru repararea unei conducte de refulare a apelor uzate menajere, iar acestea au ajuns pe stradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au declarat luni, că asociaţia de proprietari respectivă nu a intervenit în timp util pentru remedierea problemei.

“Asociaţia de proprietari care administrează un imobil de pe strada M14 din Năvodari a fost amendată de Garda de Mediu Constanţa cu 25.000 lei pentru neluarea măsurilor de supraveghere, verificare şi monitorizare a conductei de refulare a apelor uzate menajere. În fapt, nu s-a intervenit în timp util pentru remedierea unei avarii pe conducta de transport ape uzate menajere, ceea ce a condus la băltirea apelor uzate pe strada M14 şi disconfort olfactiv locuitorilor din zonă. Comisarii au efectuat verificări pe parcursul intervenţiilor la conductă şi au stabilit măsuri în consecinţă”, au declarat reprezentanţii Gărzii de Mediu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.