Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură spun că "epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR şi preluată fără niciun fel de filtru de «liderii» politici face o nouă victimă: Rovana Plumb, «ministrul» interimar al Transporturilor", în urma declaraţiei acesteia că în 2019 pot fi inauguraţi 180 de kilometri de autostradă. Ei mai spun că la finalul anului "declaraţiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane şi minciuni gogonate", întrucât un scenariu realist indică aproximativ 43 de kilometri noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69 de kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După Călin Popescu Tăriceanu săptămâna trecută, astăzi epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR şi preluată fără niciun fel de filtru de «liderii» politici face o nouă victimă: Rovana Plumb, «ministrul» interimar al Transporturilor. La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără ruşine şi fără să gândească: «Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri»", afirmă reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, luni, într-o postare pe Facebook.

Ei arată că se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare şi execuţie sunt de 19 luni (A3 Borş-Biharia), 24 de luni (A3 Râşnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău şi DX12 Craiova-Slatina).

"Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, evident, declaraţiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane şi minciuni gogonate? Nu, nimic! Deoarece nimeni nu-i trage la răspundere pe aceşti indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simţ. Aşa cum am explicat în 8 ianuarie (...), scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69,18 km", mai spun reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastuctură.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.