Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura afirmă că lucrările pe tronsonul Sibiu-Boiţa al Autostrăzii A1 avansează bine şi, "cu multă determinare din partea constructorului şi puţin noroc de vreme bună şi dealuri ascultătoare, vom circula pe primii kilometri din Autostrada Sibiu-Piteşti la sfârşitul anului viitor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iarna pe uliţă, pardon, pe Autostrada A1 Sibiu-Boiţa. Cadoul nostru de Crăciun este o filmare aeriană de pe cei 13,17 km", au arătat reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei au afirmat că lucrările avansează bine.

"Şantierul avansează bine şi, cu multă determinare din partea constructorului (PORR) şi puţin noroc de vreme bună şi dealuri ascultătoare, vom circula pe primii kilometri din #AutostradaSibiuPiteşti la sfârşitul anului viitor", au adăugat aceştia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.