Un nou club din Bucureşti este mistuit de flăcări, la 64 de săptămâni de la incendiul din Colectiv, spun reprezentanţii Asociaţiei Colectiv, care se întreabă cum mai este posibil aşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La 64 de săptămâni de la incendiul din Colectiv, istoria se repetă şi un nou club din Bucureşti este mistuit de flăcări. Din fericire, nu sunt răniţi grav, însă se putea întâmpla o nouă tragedie. Cum de mai e posibil aşa ceva după toate cele intâmplate?", scriu, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Asociaţiei Colectiv.

În incendiul produs în 30 octombrie 2015 în Clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, iar alţi peste 160 de oameni au fost răniţi.

Clubul Bamboo din Bucureşti a ars într-un incendiu puternic produs vineri noapte.

În urma incendiului, 41 de persoane au ajuns la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Bucureşti, iar zece dintre acestea au fost internate, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că Clubul Bamboo avea, din 2009, un aviz pentru securitate la incendiu, însă nu deţinea şi autorizaţie în acest sens. Vasile a mai spus că clubul a fost amendat de ISU de mai multe ori, ultima dată în nnoiembrie 2016, dar neregulile constatate "nu se încadrau în categoria celor care ar fi putut determina închiderea şi suspendarea activităţii clubului.

Preşedintele Klaus Iohannis spune, despre incendiul din Clubul Bamboo din Capitală, că am trecut pe lângă o altă tragedie de proporţii, iar reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Şeful statului mai afirmă că societatea va fi mereu în pericol atât timp cât nu vom înţelege că legea e una pentru toţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.