Membrii asociaţiei civice "Moldova vrea Autostradă" au desemnat un nou Consiliu Director, în funcţia de preşedinte fiind ales Flaviu Manea. El va conduce asociaţia până în anul 2023, după care vor fi organizate noi alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adunarea Generală Ordinară a asociaţiei "Moldova vrea Autostradă" a ales un nou Consiliu Director. 

În urma numărării voturilor, Flavius Manea a fost desemnat preşedinte, în timp ce în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Marius Alexa, Cosmin Pricop, Mihaela Munteanu, Nicuşor Păduraru, Daniel Mircea şi Daniel Mătăsaru. 

Potrivit statutului Asociaţiei "Moldova Vrea Autostradă", nici unul dintre membrii Consiliului Director nu poate fi membru al unui partid politic. 

"Noii membri ai structurii de conducere şi-au exprimat deja intenţia de a continua misiunea Asociaţiei de a monitoriza şi capacita autorităţile statului român, respectiv clasa politică pentru a asigura demararea şi finalizarea la termen a execuţiei tronsoanelor de autostradă din regiunea Moldovei finanţate prin PNRR, respectiv maturizarea, finanţarea şi lansarea în construcţie a celorlalte proiecte de infrastructură rutieră mari din zona Nord-Est a României", a declarat preşedintele MVA, Flaviu Manea, duminică, citat într-un comunicat de presă. 

Potrivit lui Flaviu Manea, "Moldova Vrea Autostradă" este o asociaţie care doreşte un curent de opinie favorabil, de a determina şi capacita autorităţile statului român şi clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea Moldova prin activităţi de monitorizare, analiză, advocacy şi proiecte de comunicare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.