Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a explicat de ce şoferul său circula cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui, precizând că i-a spus că trebuie să ajungă la un maslu şi că trebuie “să ţină ritmul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, de ce şoferul său a mers cu viteza de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, în această vară, fiind depistat de radar. 
“Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus, ”Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!””, a replicat el.
Întrebat dacă şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră, ÎPS Teodosie a răspuns: “Probabil. Dacă maşina a dus…”.
 
Maşina în care se afla Arhiepiscopul Tomisului a fost înregistrată de radar în timp ce avea o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, la începutul lunii august, iar conducătorul auto a rămas fără permis pentru 120 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.