Pompierii intervin, joi seară, după ce a fost semnalat miros de gaz într-un bloc din Piteşti, 50 de adulţi şi copii fiind evacuaţi. Într-un apartament a fost găsită o persoană semiconştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sesizare miros de gaze într-un bloc din cartierul Războieni din municipiul Piteşti (bl. G1). Au fost evacuaţi aproximativ 30 adulţi şi aproximativ 20 minori”, a transmis, joi seară, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că pompierii au pătruns într-un apartament şi în interior au găsit un bărbat semiconştient.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii verifică toate spaţiile imobilului pentru a găsi şi alte eventuale victime.

”Pompierii intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o autospecială de cercetare chimică biologică, radiologică şi nucleară. Salvatorii au pătruns pe fereastră şi în interiorul locuinţei erau fum şi miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit”, a mai transmis ISU Argeş. 
Sursa citată a precizat că bărbatul este transportat la spital de către echipajul SMURD, iar un echipaj al SAJ a preluat o fată care prezintă atac de panică şi o transportă la Spitalul de  Pediatrie.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.