Pompierii din judeţele Sibiu, Cluj şi Hunedoara au intervenit, luni, pentru îndepărtarea mai multor arbori doborâţi de vânt peste fire electrice sau peste autoturisme,şi a unor acoperişuri smulse de rafalele puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Sibiu, pompierii intervin, luni după-amiază, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu pentru a îndepărta un panou publicitar căzut din cauza vântului, în apropierea Facultăţii de Drept. Nu sunt înregistrate victime.

Tot pe Calea Dumbrăvii, la intersecţia cu strada Mărăşeşti, se intervine după ce a fost semnalat pericolul de desprindere a acoperişului unei case, a transmis ISU Sibiu.

În cursul nopţii de duminică spre luni, pompierii sibieni au intervenit la intersecţia strazilor Oituz cu Aleea Buia pentru îndepărtarea unui gard care împrejmuia un şantier, panourile blocând accesul pe Aleea Buia. De asemenea, dimineaţa s-a intervenit în Piaţa Unirii cu o autospeciala de stingere şi o autoscara pentru îndepărtarea unor elemente de faţadă instabile.

Totodată, a fost îndepărtat material lemnos de la un balcon pe o suprafaţa de 50 de mp. 

Intervenţii au loc şi în judeţul Hunedoara.

FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

Astfel, pompierii intervin în municipiul Deva, pe strada Moţilor, unde un arbore a căzut peste cablurile de curent electric, în localitatea Câmpu lui Neag, unde un brad căzut a rupt firele de curent electric, în localitatea Vulcan, unde un arbore a căzut peste un autoturism parcat în vecinătatea unui parc.  Din primele informaţii, în autoturism nu se aflau persoane.

Potrivit ISU Hunedoara, în localitatea Lupeni, bucăţi din acoperişul unui bloc dislocate de rafalele de vânt au căzut peste acoperişul unui alt bloc din apropiere. La acest caz pompierii intervin cu două autospeciale, autoscara mecanică şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Nu au fost raportate victime. 

De asemenea, un copac a căzut, luni, pe DN 13A Miercurea Ciuc-Praid, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Nu sunt persoane rănite, ori autovehicule avariate, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

În Cluj, un brad a fost doborât lângă un bloc de pe strada Anina, iar un alt copac peste mai multe autoturisme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.