Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă, miercuri, că ”ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare”. ”Ca palestinian de origine şi medic care şi-a dedicat viaţa salvării de vieţi, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greşit, este inuman şi criminal”, a transmis medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare. Ca om în primul rând, dar şi ca palestinian de origine şi medic care şi-a dedicat viaţă salvării de vieţi, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greşit, este inuman şi criminal”, a scris, miercuri, pe Facebook, Raed Arafat.

Acesta apreciază că ”violenţa de orice fel naşte violenţă, iar cei care cred că prin uciderea civililor, femeilor, bătrânilor şi copiilor, vor găşi soluţii pentru cauza lor, greşesc şi demonstrează o abordare primitivă pe care nu o poate accepta nicio religie şi nicio persoană raţională”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Condoleanţele mele se îndreaptă către cei care şi-au pierdut copii, părinţii, fraţii, surorile şi prietenii în aceste zile. Toate cele întâmplate vor rămâne că o pată neagră, de neuitat, în istoria omenirii”, a mai transmis Arafat.

Ultimul bilanţ raportat de Israel după violenţele generate de atacul Hamas declanşat sâmbătă dimineaţă a ajuns la peste 1.200 de morţi şi 2.700 de răniţi.

La rândul lor, palestinienii anunţă peste 900 de morţi în Gâşia Gaza.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.