Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, miercuri dimineaţă, că pe A2 nu sunt maşini înzăpezite şi că autostrada, care este închisă încă de marţi seară din cauza viscolului, nu prezintă probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu mai avem niciun caz blocat pe A2 din ce ştim”, a declarat Raed Arafat, miercuri dimineaţă, precizând că nu există probleme de autostrada închisă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a precizat că, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost cel puţin 97 de intervenţii de deszăpezire de autoturisme rămase blocate din cauza viscolului, dar apar în permanenţă noi cazuri.

Echipele de salvare au intervenit şi în mai multe cazuri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Tulcea, o ambulanţă este înzăpezită cu un bolnav înăuntru, dar se intervine pentru deblocarea acesteia. Pacientul este stabil, potrivit sursei citate.ar se intervine pentru deblocaiar o persoană din judeţul Tulcea, preluată de ambulanţă, este 

Şeful DSU a menţionat că în Bucureşti, o bucată de faţadă dintr-o clădire a căzut pe stradă, fără să se înregistreze victime. Este vorba despre un imobil situat pe strada George Coşbuc, colţ cu Regina Maria.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.