Şeful DSU, Raed Arafat, a explicat, luni, de unde au apărut neconcordanţele dintre decizia CNSU de săptămâna trecută şi Hotărârea de Guvern. Arafat a explicat că hotărârea CNSU este una simplă şi directă, dar Hotărârea de Guvern trebuie tradusă în limbaj juridic. ”Mai sunt lucruri care nu sunt 100% compatibile”, a afirmat Arafat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Hotărârea CNSU este una simplă şi directă şi vine cu propunerea măsurilor. HG, juriştii trebuie să o translateze în limbaj juridic şi se mai întâmplă situaţii.  Între ce vrem să zicem în decizia CNSU şi ce apare acolo mai sunt lucruri care nu sunt 100% compatibile”, a declarat, luni, Raed Arafat, întrebat despre neconcordanţele dintre decizia CNSU şi Hotărârea de Guvern.  

Arafat a precizat că toate aceste probleme au fost corectate luni.  

”Nu pot să vă spun cum s-a întâmplat, ce s-a întâmplat, asta nu am cum”, a mai afirmat Arafat.  

Întrebat dacă există vreo anchetă în desfăşurare, Arafat a explicat: ”Asta nu spun eu, dacă se fa anchete. Asta a fost stuaţia şi acum s-a corectat”.  

Între decizia CNSU de săptămâna trecută şi Hotărârea de Guvern publicată în Monitorul Oficial au apărut neconcondanţe, referitoare la învăţământul provat, intrarea în mall-uri sau cazarea în unităţile de profil.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.