Incendiul de la clubul Bamboo este controlat în acest moment, iar prompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, aflat la faţa locului. El a precizat însă că la acest moment nu se poate preciza dacă nu au fost prinse victime în interior, iar echipele de intervenţie nu pot intra deocamdată pentru a verifica zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut o vizită de inspecţie pe toată zona, situaţia e sub control, clădirea e prăbuşită. Mai sunt focare, dar putem spune că incendiul e sub control”, a afirmat Arafat.

El a spus că în acest moment pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Arafat a spus că nu se poate preciza dacă în interior nu au fost prinse victime şi că acest lucru se va putea verifica după lichidarea incendiului şi cercetarea zonei.

Clădirea clubului Bamboo s-a prăbuşit în totalitate, incendiul afectând o suprafaţă de 2-3 mii de metri pătraţi.

Pompierii au precizat că au mai rămas elemente de construcţie care însă nu prezintă siguranţă pentru intrarea echipelor de salvare, astfel că se acţionează din exterior.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a spus că în urma incendiului medicii au acordat primul ajutor în cazul a aproape 50 de persoane care fie erau intoxicate cu fum, fie suferiseră hipotermie. De asemenea, două dintre victimele care au fost transportate la Spitalul Floreasca au fracturi după ce au sărit de la etaj pentru a se salva. Bogdan Opriţa a mai spus că nu există victime cu arsuri. La acest moment, mai sunt spitalizate opt persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.