Mai multe străzi din câteva cartiere ale municipiului Arad au fost închise, miercuri, după ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, în unele locuri depăşind o jumătate de metru. Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, fiind necesară intervenţia autorităţilor pentru extragerea apei cu motopompe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În municipiul Arad a început să plouă marţi seară, după ce pe parcursul zilei a nins, iar ploaia a durat toată noaptea şi a continuat abundent miercuri, ceea ce a condus la inundarea mai multor străzi.

Traficul rutier a fost afectat în mai multe cartiere, poliţiştii fiind nevoiţi să închidă străzi pe care nivelul apei de pe carosabil era foarte mare.

Cele mai mari probleme au fost înregistrate în cartierele Micălaca, Alfa, Aradul Nou, Bujac şi Subcetate.

Sub un pasaj din Micaălaca, nivelul apei era de jumătate de metru, iar pe o stradă din Subcetate, a ajuns la 70 centimetri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei de Apă Arad, Monica Iovan, toate echipele disponibile au fost trimise pe teren cu echipamente pentru extragerea apei de pe carosabil şi pentru curăţarea gurilor de canal.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nu s-au înregistrat locuinţe inundate.

Judeţul Arad s-a aflat, miercuri, sub cod galben de precipitaţii cu caracter torenţial, Administraţia Naţională de Meteorologie anunţând posibilitatea acumulării a 25-35 l/mp.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.