Cadavrul găsit în data de 3 aprilie pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători din judeţul Arad este al lui Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani care a fost dat dispărut de acasă în luna ianuarie. Acesta nu ar fi avut o moarte violentă şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare”, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş - judeţul Arad.
 
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, băiatul de 7 ani nu ar fi avut o moarte violentă. Acesta nu ar fi plecat de la stână cu doar o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme, iar moartea acestuia ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările. Băiatul s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceţii şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, însă ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.
 
Cadavrul băiatului a fost găsit în data de 3 aprilie pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători din judeţul Arad.
 
În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână.
 
Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute.
Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.