Aproximativ o sută de elevi din zona Snagov nu pot susţine Bacalaureatul la liceul din localitate din cauza lucrărilor de reabilitare. Consiliul Judeţean Ilfov a alocat fonduri pentru pregătirea Şcolii ”Mihai Eminescu” din Ghermăneşti, urmând a fi achiziţionate dezinfectanţi, termometru digital, covor dezinfectant, mănuşi şi alte materiale sanitare sau necesare organizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aproximativ 100 de elevi de clasa a XII-a din zona Snagovului nu vor putea susţine examenul de bacalaureat la Liceul «Mihail Kogălniceanu» din localitate fiindcă imobilul este în reabilitare. Prin urmare, ei vor susţine examenul maturităţii la Şcoala Gimnazială «Mihai Eminescu» din Ghermăneşti”, a anunţat, vineri, Consiliul Judeţean Ilfov.

Instituţia a alocat fonduri pentru ca Bacalaureatul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Primăria Snagov va achiziţiona din aceşti bani materiale necesare combaterii virusului Covid 19: dezinfectanţi, termometru digital, covor dezinfectant, mănuşi şi alte materiale sanitare sau necesare organizării.

În plus, se va cumpăra şi instala un sistem audio-video format din 8 camere. Suma totală alocată de Consiliul Judeţean Ilfov este 50.000 de lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.