Aproximativ două sute de angajaţi ai societăţii de distribuţie a agentului termic din municipiul Galaţi protestează, miercuri, în curtea unităţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile din septembrie. Oamenii scandează împotriva conducerii şi susţin că directorii şi-au primit banii la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ două sute de angajaţi ai Societăţii Calorgaz -  firma de distribuţie a agentului termic din municipiul Galaţi, aflată în subordinea Consiliului Local – s-au strâns, miercuri, în curtea unităţii unde scandează lozinci împotriva conducerii, precum ”Demisia” şi ”Hoţii”.

Oamenii spun că este un protest spontan, motivat de faptul că nu şi-au primit salariile din luna septembrie, în condiţiile în care au aflat că directorii au primit banii la timp.

Unii dintre muncitori au afişe pe care scrie ”Vrem tranparenţă, dialog”, ”Program de lucru pentru ture 12 ore”, ”Vrem respectarea Contractului Colectiv de Muncă”.

La un moment dat, directorul societăţii a coborât între protestatari şi le-a explicat că nu sunt bani, fiind huiduit de oamenii aflaţi în curte.

Societatea are 480 de angajaţi, iar cei care protestează spun că, cel puţin deocamdată, nu intenţionează să renunţe la acţiune. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.