Aproximativ 250 de oameni protestează, luni seară, în Piaţa Unirii din municipiul Oradea, scandând ”PSD, ciuma roşie!”, ”Afară, afară cu PSD din ţară!” şi ”Demisia!”. Manifestanţii au huiduit în momentul în care unul dintre ei a citit o ştire despre ministrul Sănătăţii, orădeanul Florian Bodog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii s-au adunat luni seară, jurul orei 20.00, în Piaţa Unirii din Oradea purtând steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje precum “Vrem legi mai aspre, nu graţiere pentru politicieni", ”Dragnea, Iordache, Grindeanu, vorbiţi-ne de la balcon", ”PSD, nu mai ai oameni cinstiţi?”. Unul dintre manifestanşi poartă o pancartă pe care apare o poză a liderului PSD Liviu Dragnea cu mesajul ”Dacă n-am fura o zi / Ne-am usca, ne-am ofili”.

Unii dintre protestatari s-au urcat pe soclul statuii lui Mihai Viteazul şi flutură steaguri tricolore, în timp ce alţii se adresează mulţimii.

Un bărbat a citit o ştire despre ministrul Sănătăţii, orădeanul Florian Bodog, care ar fi numit-o pe iubita lui Sorin Oprescu manager al celui mai mare spital din România, moment în care protestatarii au huiduit şi au scandat ”Ruşine, ruşine!”.

Protestatarii se manifestă zgomotos, scandând lozinci precum ”PSD, Ciuma roşie!”,  ”Afară, afară cu PSD din ţară!”  şi ”Demisia!”.

Mitingul de la Oradea este autorizat până la ora 22.00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.